Српски  Magyar 

Деца у Турији добила ново игралиште

Турија је данас добила ново игралиште за децу у које су скоро девет милиона динара заједно уложили Министарстви за бригу о породици и демографију и Општина Србобран.

"Радује нас да на територији наше општине имамо све више нових, атестираних игралишта за децу. Данас је такво једно отворено игралиште у Турији, захваљујући средствима која су заједнички обезбедили Министарство за бригу о породици и демографију и Општина Србобран. На овом месту је било игралиште, али сада је све обновљено, имамо нову подлогу, постављена је атестирана опрема, безбедна за кориснике. Наставићемо да у будућности слушамо потребе грађана, да разговарамо са њима и реализујемо још оваквих и сличних пројеката. Ускоро ће слично игралиште бити отворено у Надаљу, у Србобрану већ постоје два, а ново ће бити постављено на реконструисаном Тргу Слободе", рекао је данас приликом обиласка новог места за забаву најмлађих Радивој Дебељачки, председник Општине Србобран.

Заједно са Дебељачким, игралиште у Турији обишли су Владимир Шарчев, заменик предеседника Општине Србобран, Јовица Андрић, члан Општинског већа, Слободан Субић, директор Центра за спорт и туризам, и Милош Јовановић, директор ЈКП "Градитељ". 

 

Службени лист