Српски  Magyar 

Завршен Меморијал "Миленко Генчић 2024"

Финалним утакмицама на Тргу републике, које су као и сваке године до сада привукле пажњу великог броја Србобранаца, завршен је Меморијални турнир у уличном фудбалу 3 на 3 "Миленко Генчић 2024". Спортске турнире традиционално организују Центар за спорт и туризам и Општина Србобран. 

Ове године у борби на титулу шампиона било је 20 сениорских екипа, али и бројне екипе у још две категорије за млађе фудбалере.

"Завршени су наши летњи турнири, као и увек са оним најатрактивнијим и најбоље посећеним, а то је 'Миленко Генчић 2024', турнир у уличном фудбалу 3 на 3. И ове године је победник исти, јесу променили назив али су то исти играчи који играју заиста одлично и којима сам са задовољством честитао на освојеном пехару који носи име нашег познатог спортског новинара. Честитам и домаћим екипама које су освојиле друго и треће место, а захваљујем се и свим учесницима, јер су се пријавили и учествовали у осмом издању меморијалног турнира. Овогодишње летње турнире смо мало изменили, почели смо сезону са аматерским турниром у тенису, уместо до сад организованог у ножном тенису, што је била иницијатива наших суграђана. Показало се да је та промена била добра, играло се седам дана на терену иза спортске сале уз добре мечеве и задовољни смо како је то прошло. После тениса је одигран баскет 3×3, где смо поред локалних екипа позвали и екипе из околних места, све аматерски играчи, прави заљубљеници у игру под кошем, због чега верујем да је публика уживала. Имали смо одличну посећеност, једнако добре утакмице. Настојаћемо да задржимо тај формат такмичења, турнир за рекреативце, старе и младе, и наравно за девојчице, на шта смо посебно поносни", оценио је показано Јовица Андрић, члан Општинског већа задужен за спорт и омладину.

РЕЗУЛТАТИ

ПЕТЛИЋИ 2011:
1. НАША ПРИЧА
2. КУЉАНИ
3. КУЛА
Најбољи играч – Даријан Марјанов, најбољи стрелац – Урош Пионтек.

ПИОНИРИ 2009:
1. BLUE BETYARS
2. НАРАНЏЕ
3. PICANTE PIZZERIA
Најбољи играч – Данило Киш, најбољи стрелац – Милан Видић.

СЕНИОРИ:
1. BAHU ĐOKOVIĆ KENNEL
2. МУЛТИПРИНТ
3. INDEX HOUSE
Најбољи играч – Немања Муминовић, најбољи стрелац – Никола Вујовић.

Такмичење у извођењу пенала за момке и девојке - Александар Атанасов и Ивана Грозданић; награда летовање у "Плавој обали" у Сутомору.

Службени лист